lauantai 25. maaliskuuta 2017

Pirtsakat pitkäkorvat

Nyt on eka viikko uudessa työpaikassa takana! Kyllähän siinä totuttelemista on varsinkin ajankäytöllisesti, kun tekee täyttä (toimisto)työaikaa ja siihen päälle sitten neljänkymmenen minuutin matkat molempiin suuntiin. Kuitenkin suht kivuttomasti sujuivat noi ekat päivät, joten eiköhän tuohon totu etenkin kun tulee kesäkelit ja kesärajoitukset. Ja toki liukuva työaika helpottaa tosi paljon, että voi lähteä jonain päivänä aiemmin tai tulla myöhemmin ja tehdä sitten toisena päivänä vähän pidemmän päivän. Lohduttaudun myös sillä, että moni muu tekee pidempiäkin työpäiviä ja ajaa myös vielä pidempää työmatkaa. Ja onhan mulla vapaat viikonloput! 

Tässä postauksessa on kuitenkin tarkoitus kertoa vähän pupujen kuulumisia. Kaikki on ollut tosi hyvin. Jänikset on olleet iloisia, reippaita ja voineet kaikin puolin mainiosti. Charlie on ollut suorastaan riehakas aina välillä, lähinnä silloin kun nuo pääsivät ekoja kertoja parvekkeelle tässä keväällä ja kun ulkoiltiin mummolassa kevätauringon lämmössä. Todisteena videokooste, jossa näkyy mukavasti noita Jaskan kaahailuja. Kivaa, että onnistuin noinkin hyvin saamaan niitä nauhalle. Tosin parhaat parvekeriehat jäivät harmikseni kuvaamatta, kun en ehtinyt saada puhelinta ajoissa käteen. Charmuhan siis veti hirmuista rallia parvekkeelta olkkariin ja takaisin samalla riemuloikkia heitellen.

Turvamies ja pieni prinsessa. Vähän on karvatupsukkaa siellä täällä, kun karvanvaihto meneillään :D

Hieman hankala keksiä kauheasti mitään kirjoitettavaa, kun ei tosiaan mitään muuta sen erikoisempaa ole tapahtunut, kuin tuo meidän mummolareissu. Muuten ollaan oltu kotosalla ja jänisten elämä on ollut varsin seesteistä sen puolesta. Kovasti ovat kyllä itselleen touhuja keksineet ja varsinkin aamuisinhan nuo ovat ihan erityisen puuhakkaita ja pyörivät jaloissa minkä kerkiävät. Ei tarvitse yksinään mitään aamutoimia suorittaa, kun kaikessa on pitkäkorvaisia ystäväisiä mukana. Nuo on kyllä tosiaan yllä olevan kuvan mukaisesti ihan kuin joku turvamies ja hänen turvattava prinsessansa; joka seikkailulle lähdetään Charlie edellä turvamiehenä, ja Aada perässä pikkuisen epäluuloisena kunnes Jaska on varmistanut reitin turvalliseksi. 

Jos Aada lähtee "seikkailulle" yksin, niin se monesti hiippailee ihan seinänvierustoja pitkin hyyvin varovasti ympäristöään skannaillen. Keittiöön se ei uskalla mennä, jos tiskikone sattuu olemaan auki. En tiedä mikä siinä niin kovasti hirvittää, mutta avonaista tiskikonetta lähdetään karkuun hippulat vinkuen. Charlie sen sijaan saattaisi hyvinkin vaikka hypätä sinne tiskarin sisälle, jos niikseen tulisi, heh. Vaikka Aadasta on tullut ihan hirmuisen paljon rohkeampi iän myötä kuin mitä se pienenä pupuna oli, niin kyllä noista Charlie on silti se Ritari Rohkea, joka ei oikeasti tunnu pelkäävän yhtään mitään. Kanien asumukseen on tullut ja tulossa tässä jonkin verran muutoksia, mutta niistä ajattelin kertoa sitten, kun kaikki muutokset ovat valmistuneet. 

Videolla näkyy sitten tuo meidän parveke ennen kuin tein sinne kevätsiivouksen... Eli siis aivan järkyttävän näköisenä, heh. Viime kesän kukat ei-niin-kovin-loistossaan-enää ja niin edelleen. Tuo mummolan alakerta puolestaan on ollut jo vuosikausia lähinnä lomakäytössä, ja on kaikkinensa hyvin ihanan seitkytlukulainen. Mutta puput viihtyy, kun on tilaa ja tutkittavaa!


Aika uljas turvamies prinssi!Kirkas kevätaurinko häikäisi =D

Tomeralla ilmeellä tutkimusmatkoille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!