tiistai 2. helmikuuta 2016

Uusi ulkoasu

Vihdoin, vihdoin sain aikaiseksi vääntää uutta ulkoasua. Siis edellinen ulkoasu oli käytössä viime alkukesästä asti, huhhuh! Se alkoikin kyllä jo kyllästyttää ainakin itseäni, ja tuntui pitkän päälle vähän tunkkaiselta. Aiemmin oon vaihtanut vähintään bannerin suunnilleen muutaman kuukauden välein, joten nyt oli kyllä korkea aikakin tehdä jotain. No, nyt on raikkaampi ilme, johon ainakin toistaiseksi olen tyytyväinen. Yritin pitää homman simppelinä, muttei kuitenkaan tylsänä. Mielipiteitä ja mahdollisia kehitysideoita kuulisin mielelläni! Joitain pieniä muutoksia saattaa olla vielä tulossa joka tapauksessa.

Vertailun vuoksi laitan tähän nyt esille kuvat tästä uudesta sekä parista edellisestä ulkoasusta. Muutama edellinen grafiikka menikin aika pitkälti samalla kaavalla, ja tämä uusin onkin sitten tyystin erilainen.
Jottei postaus jäisi ihan tyngäksi, ajattelin kertoa vielä suunnitteilla olevista postausaiheista tähän loppuun. Tulevia aiheita ovat ainakin kuvankäsittely, tähtikuvaus ja alkaneen kauden ratsastustavoitteet. Kuvankäsittelyn osalta tarkoitus on kertoa lähinnä siitä, kuinka käsittelen "tavalliset" blogikuvat. Tähtikuvauksesta pystyn kirjoittamaan vasta sitten, kun pääsen johonkin jossa ylipäänsä voin kuvata tähtiä. Täällä kaupungin valosaasteen ympäröimänä se on aika mahdotonta, ja kaiken lisäksi nyt on kovin pilvistäkin koko ajan. No, mutta nyt mulla joka tapauksessa on uusi, kunnollinen jalusta jonka ostin itselleni joululahjaksi, joten se ei ainakaan ole heikentävä tekijä. 

Ratsastukselliset tavoitteet puolestaan koskevat lähinnä Zolaa, sillä vaikka mulla onkin muutama muukin satunnainen ratsastettava tässä tiedossa, niin niiden kanssa ei ainakaan toistaiseksi voi puhua varsinaisesti mistään tavoitteista. Voi olla, että Bellen kanssa olisi mahdollisuuksia päästä kouluradoille asti, mutta se vaatii kyllä paljon töitä. Kaiken kaikkiaan tarkoituksena olisi päästä vähän useammin valvovan silmän alle ratsastamaan, varsinkin Zolan kanssa, mutta mahdollisuuksien mukaan toki muidenkin hevosten. 

Blogin suhteen noin muutoin olisi tarkoitus pikku hiljaa päästä takaisin siihen noin 7-12 postauksen kuukausivauhtiin. Uusi raikas ulkoasu saattaa auttaa innostuksen ylläpitämisessä. Ei mulla kyllä innostuksen kanssa ole oikeastaan ongelmaa ollut, vaan "hiljaiselon" on aiheuttanut lähinnä ajanpuute ja priorisointi. Loppusyksy meni kanien tilanteesta murehtiessa, ja nyt alkuvuodesta puolestaan on ollut mm. työnhakua, uuden kodin laittelua, uuden auton etsintää, reissausta ja kohtalaisen paljon talleilua. Ehkäpä tämä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!