maanantai 29. helmikuuta 2016

NelivuotisvuosipäiväHarvinaislaatuisesti nyt kaksi postausta saman päivän aikana, mutta toki täytyy saada "juhlapäivän" kuvat julkaistua nyt juhlapäivänä, kun se kerran on mahdollista. Prikulleen neljä vuotta sitten, karkauspäivänä 2012 kiipesin ensimmäistä kertaa Zolviiran selkään, joten tänään vietettiin kavioliiton vuosipäivää. Aika harvoin saa tällaisia mahdollisuuksia näin pitkään yhteistyöhön liikutushevosen kanssa, joten täytyy olla vain tosi kiitollinen. Kivaa on tamman kanssa ollut, ja kaikenlaista hauskaa ollaan päästy tekemään! Aina ei ole ollut helppoa (ja tusina muita kliseitä), mutta ei sen tässä lajissa kai kuulukaan olla. Kehitys on kuitenkin ollut pitkällä tähtäimellä selkeästi positiiviseen suuntaan, ja hienointa on totta kai ollut se ystävyys- ja luottamussuhde, jonka olen neidin kanssa pystynyt rakentamaan. 

Sain Villen tänään mukaan tallille ottamaan vähän kuvia. Tein aluksi pienen koulutreenin kentällä saadakseni mahdolliset pöllövirrat karistettua, ja sitten siirrytiin pellolle hieman rallittelemaan. Tänään Zola oli normaali, ei erityisen rauhallinen muttei todellakaan myöskään sellainen hillupää kuin perjantaina (ks. edellinen postaus.) Jos kiinnostaa, täältä voi käydä kurkkaamassa hieman reilun vuoden takaisen postaukseni, jossa on käyty läpi meidän yhteinen taival siihen asti. Tähän postaukseen laitan vain tuoreita tämänpäiväisiä kuvia, sillä tulossa on jäätävä kuvapläjäys.
Tässä on saatu niskaa jo himpun ylös ja pyöreämmäksi :)


Kenguru sanoo, et joko mennää!Tästä kuvasta tykkään ite tosi paljon :)Formula!Yritin vissii hymyillä D:


Sain Zolalta pusun mutta Ville ei ihan onnistunu nappaamaan sitä kameralle!


2 kommenttia:

  1. Hyvää vuosipäivää! Teillä onkin harvinaisempi vuosipäivä, kun sitä ei ihan joka vuosi täsmällisesti voi viettääkään :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!