perjantai 30. lokakuuta 2015

274. Hauskempaa puuhastelua

Päätin eilen pitää Zolan kanssa hieman kevyemmän hupsuilupäivän maastakäsittelyn ja irtojuoksutuksen merkeissä, sillä tamma on ollut viime aikoina kentällä treenatessa hieman ärtyneen oloinen, ja maastossa sillä taas on jarrut sen verran hukassa että omat hermoni kiristyvät helposti. Oli ihan kiva taas huomata, että kaikki pienet harjoitukset seuraamisesta luoksetuloon sujuvat tamman kanssa hienosti. Se tulee mielellään luokse ja seuraa jokaista liikettäni kävellessään irti vierelläni: pysähtyy kun pysähdyn, hidastaa tai kiihdyttää aina samaan tahtiin kanssani, ja kääntyy voltillekin rinnallani niin, ettei sitä tarvitse ollenkaan ohjata tai "töniä." Tosi vähän tulee harrastettua mitään tuollaista ja siksi meidän harjoitukset onkin todella yksinkertaisia, mutta pääasia kai, että edes jotakin pientä puuhastelua välillä. 

Toinen oli niin mielellään koko ajan tulossa luokse, että melkein ei meinannut raaskia pyytää sitä juoksemaan. Loppujen lopuksi se kuitenkin tällä kertaa pyrähteli melko omaehtoisesti, tarvitsi vain vähän maiskuttaa. Aiemminhan sitä on pitänyt ihan reilusti kannustaa, kun se on mieluummin vain haistellut kentän pintaa tai herkutellut kaikella mitä kentän laidoilta löytyy... Siinä mielessä tämä irtojuoksutus sujui kuitenkin tutun kaavan mukaan, että neidille selvästikin riitti muutama reipas spurtti, jonka jälkeen se ilmoitti että hilluminen riitti, joko saan tulla herkuille. Tässä hieman kuvasaalista:


Dude, where's my head?


Häntä tuhannen mutkalle ja menoks :D

"Mitäs siinä kyykistelet? Saisinko namin!"
Toi katse on jotenkin niiiin soma ♥

Zolan lisäksi liikutin eilen myös sen erään toisen hevosen, josta mainitsin jo aiemminkin. Huomenna on jälleen kahden hevosen päivä, katsotaan josko saisi vaikka jotain materiaalia myös tuosta "mysteeripounista." Molempien kanssa on tarkoitus treenata kentällä koulukiemuroiden parissa, mutta suunnitelman toteutuminen riippuu pitkälti pohjan kunnosta. Nyt kun on ollut jo noita yöpakkasia, niin hieman on kenttä jo mennyt koppuraksi joinakin päivinä. Toisaalta huomiselle luvataan onneksi aika lämmintä keliä, niin josko pohja suosisi tällä kertaa.


2 kommenttia:

 1. Ihana valotus näissä kuvissa ja niin iloisen näköinen Zola. :-)
  / Mitä ohjelmaa käytit näiden kuvien käsittelyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytin Lightroomia, kuten nykyään oikeestaa aina tollaseen peruskäsittelyyn. :)

   Poista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!