maanantai 13. heinäkuuta 2015

248. Hevosia kameran edessä

Seikkailtiin eilen Heidin ja Janinan kanssa Tampereella. Suuntana olivat Teivon Ponihippalot (poninäyttely) ja Hevoshippalot (estekisat). Paikan päälle parin tunnin matkan jälkeen saavuttuamme saimme kuulla, että estekisat on peruttu sateen vuoksi huonoksi menneen nurmipohjan takia. No, katseltiin sitten niitä poneja, ja suloisiahan ne olivat! Näyttelyssä oli kaksi kehää, joista toisessa esitettiin new foresteja ja toisessa welshejä. En ole koskaan aiemmin ollut hevosnäyttelyssä, joten sinänsä tapahtuma oli ihan mielenkiintoinen. Harmiteltiin sitä, miten heikosti yleisö otettiin huomioon, sillä ainakin me ummikkoina olisimme toivoneet parempaa infoa siitä, mitkä ponit ovat parhaillaan kehässä, ja kuka sai minkäkin palkinnon.

Yhtä kaikki, ponit olivat hauskoja, ja pari sellaista suoranaista unelmaponiakin löytyi joukosta. Otin aika paljon kuvia, mutta tuskailin Sigman putkeni kanssa, jonka tarkennusongelma puski taas esiin siinä tilanteessa, kun olisi pitänyt kuvata maksimizoomilla. Sigma nimittäin päätti tuossa tilanteessa tarkentaa mieluummin ponien takana olevaan pensasaitaan kuin haluamaani kohteeseen... Objektiivivanhus kaipaisi siis huoltoa ja kunnon kalibrointia alan liikkeessä. Rungossanihan on tarkennuksen hienosäätömahdollisuus, ja olen sillä tuon putken tarkennusta säätänytkin, mutta ongelma on siinä, että Sigma tarkentaa eri lailla pieleen eri polttoväleillä. Pienemmällä zoomilla tarkennus pelaa hienosäädön ansiosta hyvin.


Tämä nyffe oli ihastuttava!


"Anna mun syödä pokaali, jookos?"
Vaavallakin oli sykeröt :3


Unelmaponi ♥

Joku liikekuva sentään onnistui, eikä putki tarkentanut pensasaitaan...

Näin eilen myös ensimmäistä kertaa tallin uusimman tulokkaan, puoliverisen tammavarsan, ja tietenkin suloisuudesta täytyi räpsiä kuvia. Täytyy sanoa, että kyseessä on ehdottomasti yksi kauneimmista näkemistäni varsoista. Tänään kapusin hevosen - siis Zolan - selkään parin viikon tauon jälkeen. Huomasi kyllä, että itselläni oli taukoa ollut... Aiheesta tulossa mahdollisesti oma postauksensa, mutta nyt muutama varsakuva.

Että voikin hevosenlapsi olla suloinen!

Vaava pääsi emänsä kanssa kentälle juoksemaan.


2 kommenttia:

  1. Herkullisia poni kuvia :) Ja tuo Pilkku varsa on ihan pelkkää sukkajalkaa noissa juoksukuvissa :D

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!