keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

218. Pieni ja pippurinen

Käytiin viime torstaina hakemassa äidilleni tuo yorkshirenterrierin pentu, josta aiemmin jo mainitsinkin. Pieni mies, joka sai jo jokin aika sitten nimekseen Rambo, on kyllä valloittanut ja ihastuttanut uuden omistajansa lisäksi myös mut aivan täysin. Heti uuteen kotiin päästyään tyyppi alkoi intopiukeana leikkimään leluillaan (joita on Jerryn jäljiltä ja varta vasten Rambolle hankittuna jo aikamoinen läjä), eikä muistanut ikävöidä äitiänsä tai sisaruksiaan ollenkaan. Meitä ihmisiäkään se ei ollenkaan arastellut, vaan alkoi heti jakaa rajattomalta tuntuvaa rakkauttaan ihan antaumuksella. En malta olla jakamatta teidän kanssa kuvia pienen miehen ensimmäisiltä päiviltä.

Täytyy todeta, että pienen, vikkelän ja tummansävyisen riiviön kuvaaminen sisätiloissa ei ole mitään helpointa hommaa, vaikka valovoimainen kakkula kameran nokalla keikkuisikin. Ulkona taas sai kilpaa äidin kanssa olla pyydystämässä vintiön suusta milloin mitäkin iiihanan makuista aarretta, ja kuvaaminen jäi vähän toissijaiseksi. No, joitakin kuvia kuitenkin sain. ja kyllähän tuo kuitenkin jonkun aikaa pysyy vauvan näköisenä, vaikka välillä tuntuukin että se kasvaa hetkessä isoksi pojaksi. Että kyllä tuosta vielä pentukuvia ehtii lisääkin ottaa!

Näyttää niin viattomalta. Tosiasiassa jätkä meni nojatuolin alle repimään sen pohjaa.Oma koiranpentukuume ei kyllä helpottanut tämän lutuisen tapauksen myötä yhtään!


6 kommenttia:

 1. Apua en kestä! Järjettömän suloinen! <3

  VastaaPoista
 2. Voi jeetula, miten söpö. Ja kuvat ovat hyvin onnistuneita.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 3. Voi eeei! Sulooooinen <3 Mulla on ollut koirakuume jo monta kuukautta ja ei helpota yhtään!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten suloinen tapaus! :) Itsellekin tuli taas hirveä koiranpentu kuume.. :D


  ☆ Milla // Waldgeistory

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille! Tuntuu olevan pentukuumetta liikkeellä :D Tää poitsu on kyllä yltiösöppänä pikku vintiö =)

  VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!