tiistai 24. helmikuuta 2015

206. Paljon riemua tunnelista

Ostin eilen Kärkkäiseltä pupuille uuden tunnelin. Se on kissoille tarkoitettu, maksoi kuusi euroa ja nousi nopeasti varsinaiseksi hittijutuksi arvovaltaisen kaniiniraadin arvioinnissa. Koko eilisilta meni kanikaksikolla tunnelin parissa puuhastellessa. Myös minulta kyseinen ostos saa hyvän arvosanan, sillä mikä tärkeintä, putkilo pysyy vallan mainiosti itsekseen pystyssä ilman mitään ihmeellisiä virityksiä. Jämäkkyyden puute tuntuu olevan noiden hiemankin pidempien tunneleiden keskuudessa melko yleinenkin ongelma, meilläkin tuo yksi vanhempi tunneli oli mallia "lysyssä lattialla," eikä siis pysy pystyssä lainkaan ilman sitomisia tai lisävahvikkeita.

Väsäsin videokoosteen tunnelihulluista kaneista. Älkää ihmetelkö tuota vihreää kangasta, sillä ei varsinaisesti ollut tässä jutussa mitään virkaa. Ostettiin se kyllä videokuvausta varten taustakankaaksi, muttei varsinaisesti vielä ehditty viritellä sitä tarkoituksenmukaiseen kuntoon... Ohessa myös toinen pieni videonpätkä eiliseltä. Charlie luuli ilmeisesti olevansa kovinkin nokkela, mutta sen pilkka osuikin omaan nilkkaan ja Aada kääri voitot. Pahoittelen jälkimmäisen videon heiluvaa kuvaa, mua taisi naurattaa niin paljon ettei ollut käsi ihan vakaimmillaan, heh. Jostain syystä videoni muuttuvat youtubeen ladatessa tosi valjun värisiksi, ja päätin nyt kokeilla ekaa kertaa tuota youtuben videonparannustyökalua. Laitoin säädöt automaattisiksi, ja lopputulos ei kyllä ole kovinkaan silmiähivelevä (osittain puhkipalanut, kellertävä värimaailma), mutta menköön nyt tällä kertaa. Täytyy yrittää selvitellä, miten värintoiston saisi paremmaksi.

Tänään sain idean, että pupujen rakastama lyhyt rapinatunneli voitaisiin yhdistää uudessa tunnelissa olevaan keskiaukkoon. Ja eikun tuumasta toimeen, tosin itse en joutunut laittamaan tikkuakaan ristiin, sillä Ville ompeli tunnelit kiinni toisiinsa. Palvelu pelaa! Loppuun vielä jokunen sekalainen kanikuva viime päiviltä.
Tämä on Mikkelistä reilun viikon takaa. Jänöt keksivät oivan tähystyspaikan!

Toivoisin myös vastauksia sivupalkkiin lisäämääni kyselyyn aiheesta "mikä blogini aihepiiri kiinnostaa sinua eniten." Olen esimerkiksi huomannut, että ratsastusaiheisiin postauksiin tulee pääsääntöisesti todella vähän kommentteja tai rasti ruutuun -vastauksia verrattuna muihin postauksiin, ja ajattelin vähän kartoittaa tilannetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!