sunnuntai 9. helmikuuta 2014

65. Pieni sunnuntaipostaus

Viime päivinä ei olekaan sitten tapahtunut mitään ihmeellistä. Torstaina palattiin kotiin pupujen kanssa, eilen olin töissä kaupantätinä näillä näkymin viimeistä kertaa, ja tässä nyt olympialaisten seuraamisen lomassa kirjoittelen. Ja jes, Suomeen tuli jo eka mitalikin, loistavaa Enni Rukajärvi! Tunnustaudun melkoisen fanaattiseksi penkkiurheilijaksi. Lähes laji kuin laji kiinnostaa, mutta varsinkin sellaiset, joissa Suomi pärjää. 

Iso taakka putosi harteilta, kun työharjoittelupaikka varmistui. Vanhoille kotikulmille Heinolaan suuntaan harjoitteluun, ja koska Villenkin harjoittelupaikka on Heinolassa, on muutto sinne edessä näillä näkymin huhtikuun alussa. Harjoitteluhan alkaa jo ensi kuun alkupuolella, joten eka kuukausi joudutaan kulkemaan töihin Lahdesta Heinolaan. Eihän se onneksi ole kuin puolen tunnin ajomatka. No, nyt ajattelin esitellä muutaman julkaisematta jääneen otoksen äitin luota, sekä myös pienen videon pupujen ja Jerryn ulkoilusta. 

Iltahämärissä loikkailua.Epätoivoinen harakka yritti sinnikkäästi syödä lähinnä pikkulinnuille tarkoitetusta talipallotelineestä.
Sillä oli kovasti vaikeuksia saada isot kyntensä taivuteltua tarpeeksi tiukkaan otteeseen
ja aina se putosi muutaman suupalan jälkeen. Ja yritti taas ahneuksissaan uudelleen.

"Perhana ku on huonosti suunniteltu häkkyrä!"

Millisekunti ennen tahatonta pakkolaskua.

Seuraavaksi se video. Koko näytöltä katsottuna näkyy ehkä vähän paremmin, puput kun on niin pieniä pisteistä ollessaan kauempana kamerasta. Eikä sitten keskitytä siihen, mitä Jerry puuhaa pihan perällä. ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!