keskiviikko 29. tammikuuta 2014

60. Lisää näpertelyä ja yksi sika

Väkersin tänään toiset valjaat, jotka onnistuivatkin jo paremmin kuin ensimmäiset. Työn jälkeä pitää kyllä vielä saada siistimmäksi, tai lähinnä valjaiden kasausvaiheen ompelujälkeä.  Musta tuntuu, että kohta noilla kahdella kanilla on jo sadat eri valjaat kun innostun... No, voi kyllä olla että mun kroonisesti rasitusvammainen ranne sanoo sopimuksen irti jossain vaiheessa jos virkkaaminen alkaa olla liian neuroottista.


Sitten siihen sika-asiaan...

Joskus mietin, onko tämä pieni ja pörröinen söpöläinen...
... sittenkin oikeasti jonkun sortin porsas.
Olin laittanut heinälaatikon pohjalle jääneet jämäheinäsilput käyttämättömään vessalaatikkoon kylppäriin, josta varsinkin suurensuurella ruokahalulla varustettu Charlie tykkää niitä käydä mussuttamassa. No, oli vissiin eilen sitten tosi kova nälkä! Pölhö ei itse välittänyt tuon taivaallista tuosta hieman suttuiseksi muuttuuneesta olemuksestaan, sillä ruokailuhan oli vielä kesken. 

3 kommenttia:

 1. Meidän vanhin pupu, Saku, on aina ollut sellainen sottapytty, että karmeampaa saa hakea. Nyt vanhemmaksi tultuaan se on siistiytynyt, mutta aikaisemmin oli naama jatkuvasti liassa ja Sakua ei haitannut yhtään - se vain olla nökötti sottaläjänä :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja mukava blogi muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, hyvä tietää ettei Charlie oo ainoa sikamainen kani :D Tosin yleensä tuo sotkee (tai siis omasta mielestään järjestelee) vain ympäristöään eikä niinkään itseään, mutta välillä käy noita "vahinkoja". :D

   Poista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!