tiistai 28. tammikuuta 2014

59. Näpertelyä

Oli tylsää, joten päätin väkertää kaneille virkkaamalla lapavaljaat. Aika hidasta hommaa oli, joten sain vain yhdet tänään tehtyä, ja niistä tuli kyllä aikamoiset kotikutoiset prototyypit. Mulla ei ollut kuin valkoista rihmalankaa, joten se pistää silmään sinipunaisista valjaista, ja lapa- sekä selkäremmit piti jälkikäteen lyhentää. Ihan ok lopputulos kuitenkin siihen nähden etten todellakaan ole mikään käsityöihme! Seuraavista tulee varmasti jo paremmat, ainakin hommaan sopivamman värisiä rihmalankoja ja tiedän paremmin, minkä pituiset hihnojen pitäisi olla. Maharemmihän noissa on säädettävä.Tein noi varsinaisesti Charlielle, mutta poitsu oli sovitusvaiheen jälkeen jo niin suuttunut koko valjatouhuun (hänen ylhäisyytensä vapautta ei missään nimessä saisi moisilla viritelmillä rajoittaa), että päätin kuvata nuo kuitenkin Aadan päällä. Neiti suhtautuu valjaisiin yleensäkin Chapaa lunkimmin, eikä tänään ollut yhtään nyrpeä saadessaan valjaat niskaansa. Ainiin ja tosiaan, tilasin molemmille pupuille myös ihan kunnolliset lapavaljaat eräältä harrastuksekseen niitä väsäävältä. Niistä lisää sitten kun saapuvat. : )

Sitten vielä kollaasi Zolasta sunnuntailta. Kopioin tähän tekstinpätkän sunnuntaisesta postauksestani, kun en millään jaksa samaa asiaa uudelleen rustailla:

"Tänään kävin hoitamassa Zolan. Nyt vielä oli "satulattomuuskuuri" meneillään, joten juoksutin ponskin. Ensin se pääsi irtona kentälle, ajattelin sen ravailevan taas hienosti lihakset auki ja niin edelleen (niinkuin aikaisemmilla irtojuoksutuskerroilla) mutta... Tytsy otti yhden hiukan holtittoman laukkaspurtin ja muutoin vain haahuili ympäri kenttää haistellen tosi mielenkiintoista maankamaraa. En viitsinyt hätyytellä ettei se pistä ranttaliksi ja venäytä tai muuten riko paikkojaan nyt kun jo valmiiksi on "saikulla", joten päädyin sitten laittamaan tamman liinan päähän juoksutusvyön ja kumppareiden kera."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!