perjantai 24. tammikuuta 2014

57. Kuvausta ja kokkausta monessa muodossa

Kävin taas vaihteeksi näyttämässä kameralle ulkomaailmaa Vesijärven jäällä. Aina siellä saa erilaisia kuvia vaikka sama maisema onkin periaatteessa. Kyseisiä otoksia postauksen lopussa. Ennen sitä jokunen sana kaneista. Sain tästä blogista kipinän kokeilla itsekin "leipoa" kaneille keksejä. Liotin vedessä pehmeäksi muutamaa erilaista kanin pellettiä ja lisäksi raastoin sekaan omenaa ja porkkanaa. Sitten vaan mössö pellille ja uuniin.


Tota "taikinaa" tuli niin paljon että oli pakko läntätä koko kasa vaan yhdeksi lätyksi sen sijaan,
että olisin pyöritellyt yksittäisiä keksejä... :D

Ulkonäöltäänhän lopputulos vastaa lähinnä liiskattuja hevosen kikkareita,
mutta pääasia on kunnossa, eli kaneille maistuu!

Omaksi herkukseni taiteilin toscaomenoita. Siinä on kyllä niiiiin helppo herkku! Seuraavaksi yritin napsia kuvia pupuista maistelemassa leipomuksiani, mutta ne peijakkaat söi niin vauhdilla ettei siitä paljon ehtinyt kuvia saada.

"Onpas hyvää!"Herkuttelun jälkeen alkoi väsyttää.

Sydänkäpyset.


Kesken torkkujen Charlielle tuli kaamea peseytymisinto.

"Nyt tulee puhdas korva!"
Noniin, lopuksi vielä niitä vesijärvikuvia. Tulikin oikein kuvarikas postaus. Huomenna Jokimaalle (tosin en ota siitä mitään paineita, jos tuntuu etten haluakaan lähteä sinne pakkaseen niin sitten en lähde). Toivottavasti osaan pukea päälle tarpeeksi, mielellään jopa liikaa. Sunnuntaina sitten katsomaan, miten Zolan lihasjumit on lähtenyt sulamaan.


2 kommenttia:

  1. Kauniita nuo järviruo'ot. Noi keksit tosin näyttää ihan muulta ku herkullisilta, mutta hyvä jos kaneille maistui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei noita keksejä ehkä ite kovin mielellää suuhunsa pistäis, sen verran kaameelta näyttävät :D Mut puput ei välitä ulkonäöstä vaan mausta joka on kaikesta päätellen kyllä erittäin mieleinen ;D

      Poista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!