torstai 2. tammikuuta 2014

47. Ihanaa uutta vuotta!

Heippodei pitkästä aikaa, ja oikein mukavaa vuotta 2014! Oon ollut vaan puhelimen netin varassa nyt, joten en ole postaillut. Edelleen ollaan Mikkelissä ja puhelimen langattomalla verkolla tätäkin kirjoittelen. Kuvatkin latautuu sen verran hitaasti, etten viitsi videon latausta edes yrittää, vaikka aihetta ehkä olisikin. Nimittäin.... Tittididiiiii:Ostinpa itselleni (joulun jälkeen) joululahjaksi tollasen action-kameran. Tuohan on ihan sitä halvinta hintaluokkaa, mutta ajanee asiansa ja oli sopiva mun opiskelijabudjettiin. Vedenpitävän kotelon kanssa tolla voi kuvata veden alla kymmeneen metriin saakka, ja kypäräänhän sen toki saa kiinni joten Zolan kanssa rallittelujakin saa kuvattua. Tosin itse kypärähihnaa pakkauksessa ei tullut, joten se on kehitteillä.

Lisäksi kamerassa on se funktio, että ton uskaltaa hyvillä mielin tökätä ratsastuskentän aitaan kiinni, enkä siis ole niin riippuvainen kuvaajasta kun voi laittaa kameran kuvaamaan videota ihan itsekseen. Oon päässyt vasta hyvin vähän uutta leluani testaamaan, Villen porukoitten koiria oon lähinnä kuvannut ulkona. Ja kävin läheisessä pikku joessakin tota uittamassa, mutta vesi oli niin hyytävää etten kauaa pystynyt kuvaamaan kun käsi jäätyi. Olis pitäny ottaa monopod mukaan nii ei olis tarvinnu kättä kastella!

Seuraavaksi jokunen muu kuva uudenvuoden seutuvilta. Päätähtenä pikkuherra Luca, joka on kasvanut ihan hirmuisesti sitten viime näkemän! Poitsu on tosi rohkea ja päättömän reipas, virtaa riittää niin paljon että heikompia hirvittää. Vapaana ulkona se juoksee niin kovaa, että "isoveikka" Jami näyttää lähinnä hidastetulta filmiltä. Eilen oltiinVillen kanssa ulkoiluttamassa koiria, ja käytiin sen samaisen jo edellä mainitun joen rannalla. Luca hyppelehti ja juoksenteli hullupäisenä tavalliseen tapaansa, mutta päättikin sitte yhtäkkiä kipaista jokeen. Hyiseen jokeen. Tomppeli! Pikku rundin se ui (pari metriä), mutta osoitti sitten että jonkunlainen itsesuojeluvaisto ja uimataito löytyy, kun kääntyi samantien kohti rantaa ja tuli pikavauhdilla joentörmää ylös. Ja sitten se oli kuin mitään ei olis tapahtunut. Juoksi päättömästi ja into silmissä loistaen eikä ollut ollenkaan säikähtäneen oloinen pikku pulahduksen jäliljtä. Taitaa Lucasta tulla kova uimari!Luca hymyilee koko ajan!
Jänöt uudenvuodenaaton iltana. Ei yhtään häirinnyt ulkoa kuuluva rakettien pauke!
Ne on täällä ollessaan nukkuneet päivisin paljon tossa sängyllä, vaikka kotona eivät ikinä sitä tee.
Ehkä ne on vihdoin tajunnu pehmeän pedin ihanuuden :D

Virtaa riittää, mutta sitten kun se loppuu niin se loppuu totaalisesti. Mut sellasiahan noi koiranpennut on :)

Huomenna tai ylihuomenna suunnataan kohti kotia. Koitan jossainh vaiheessa saada jotain täällä otettuja videoita blogiin, ja kenties teen jonkun postauksen viime vuoden kohokohdista jos ehdin. Ja toki menen taas pikapuoliin myös zolailemaan, joten heppamateriaaliakin tulossa!

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihana toi Luca! Oon aina haaveillu, että saisin koirista uimakavereita, mutta meitin koirat ei oo innostunu ku vaan kahlailee. Sekin sillee et kepin perässä menee kahlaamaan just sen näkösenä et "Hyi kamalaa tässähän kastuu".
  Toi action-kamerahan ei oo ollenkaan pahan hintanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kuvitella et tosta veijarista tulee oikee vesipeto :D

   Jep, ei ollu paha hinta kamerasta. Tosin tohon päälle tuli sit toki muistikortin hinta ja jos oikeen kypärähihnan haluu ni se maksaa jonkun verran. Ite ostin semmosta joustavaa heijastinnauhaa josta aattelin väsätä :D

   Poista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!