keskiviikko 18. joulukuuta 2013

43. Kanikuvia taas vaihteeksi!

Nyt viime päivinä ei oikein ole muuta "ihmeellistä" tapahtunut, kuin kanien ulkoilua. Tai ainakaan muista ihmeellisyyksistä ei ole kuvia. Zolan kanssa käytiin eilen peltoilemassa, mutta ei sielläkään voinut oikein muuta tehdä, kuin kävellä. Muutama pieni ravipätkä laitumen reunaa ylämäkeen. Harmittaa Zolankin puolesta, koska siitä kyllä huomaa miten sen tekisi mieli jo päästä rallattelemaan kunnolla. Menen perjantaina tallille, ja Ville tulee mukaan kameran kanssa, joten silloin saan edes jotakin ratsastusmateriaalia. Tuskin keli silloinkaan kunnon treeniä sallii, mutta pellolle varmaankin mennään taas vähän pyörimään.

Jänöt kävi siis taas tänään ulkoilemassa. Tai tällä kertaa lähinnä Aada, sillä Charlie murjottaa pitkästä aikaa ummetuksen kourissa. Se on taas onnistunut nielemään karvaa, ja aamupäivällä se lakkasi syömästä. Olen pari kertaa antanut parafiiniöljyä, ja äiti tuo töistä tullessaan Charmun suuren suurta herkkua, banaania. Josko poitsu viimeistään sitten alkaisi vähän jotain syödä. Pitää taas ananaksen syöttämistäkin jatkaa. Muutaman viikon ajan annoin kotona päivittäin vähän säilykeananasta mehuineen, mutta nyt kun tultiin äitille, on se jäänyt. Ja heti sen sitten huomaa!

Tässäpä nyt jokatapauksessa vaihteeksi kuvia ulkoilevista pupuista. Aada veteli ihan mahtavia riemuloikkia ja vallatonta rallia, mutta ikinä en onnistu saamaan niistä kuvia, kun objektiivien tarkennus ei millään pysy vauhdissa! Oon kaikilla kolmella putkella koittanu vaikka kuin monta kertaa, mutta ei vaan natsaa. Varsinkaan, jos pupu tulee vauhdilla kohti kameraa. No, ehkä sitten  joskus.


"Onks pakko jos ei taho?"
Perjantaina talleilun jälkeen lähdetäänkin sitten luultavasti Villen ja kanien kanssa jo Joutsaan joulun viettoon. Saa nähdä, miten kanit siellä ulkoilee, kun aitaustarvikkeet tuskin mahtuu tällä kertaa autoon. Eli menee joko valjashommiksi, tai sitten puput ulkoilee ihan vapaana. Ehkä ne on sen verran mamman mussukoita, ettei lähde lipettiin? Toivottavasti!

2 kommenttia:

 1. oiii, ihana kani :3 millä kameralla ja millä asetuksilla kuvasit nuo?:) tosi ihana blogi, hieno banneri (: Jään seurailemaan!

  Sait uuden lukijan, saanhan mäkin?:)
  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jep, kakshan noita kaneja tosiaan on, mutta toisesta sattui tähän postaukseen vain tuo yks kuva. Kamera on Nikon D5100, putkena tais olla toi mun Sigma 50-150mm. Lisätietoa kuvauskalustosta on tuolla Valokuvaus-osiossa. :) Asetukset oli jotain 1/640. f2.8 ja ISO640 tai jotain siihen suuntaan.

  Ja kiitoksia! Kiva blogi sullaki, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!