tiistai 3. joulukuuta 2013

38. Ihana aurinko!

Mulla olisi ollut koulua tänään klo 9.15-16, mutta päätin mieluummin jättää tunnit välistä (läsnäolopakkoa ei ole) ja käydä valoisaan aikaan tallilla. Tein vähän koulujuttuja aamulla ennen tallille lähtöä ja äsken vielä pari tehtävää lisää. Mutta kyllä kannatti priorisoida, oli nimittäin tosi kiva keli maastoilla! Zolaa tarhasta hakiessani aurinko lähetti viimeisiä säteitään, kunnes laski metsän taa. Ehdittiin kuitenkin käydä tunnin lenkki hyvin ennen pimeän tuloa. Lämpötilakin alkoi mennä pikkuisen pakkasen puolelle, joten tilsoja ei onneksi juurikaan tullut. 

Zolalla oli virtaa ihan hirmuisesti, kuten olettaa saattaa nyt kun on lähinnä päässyt vain kävelemään. Tänään päästiin jonkun verran hölkkäilemäänkin, ja tytsy olis kyllä enemmän kuin mielellään mennyt kiitoakin jos vaan olisin antanut... Yritin yhdessä vaiheessa saada sen hetkeksi seisomaan paikallaan, jotta olisin saanut napattua puhelimella kuvan maastoreissulta, mutta Zola ei suostunut seisomaan puolta sekuntiakaan. Meinasi ruveta kunnolla keulimaan pidätteistä, on se hurja poni! No, kuvat siis epäonnistui, mutta tehtiin sitten muutamaan otteeseen pysähdysharjoituksia, koska pitäähän sen ponskin nyt hyvänen aika osata seisoa. Kovasti yritti tyttö kertoa et "en mä nyt malta, mennää jo", mutta sai sen sitten lopulta muutaman kerran pysähtymään ihan nätisti. Loppulenkistä ravattiin laidunpohjaa pitkin ylämäkeen, ja Zola puhisi innosta. Huomenna olis tarkoitus treenata vähän koulua joko kentällä tai pellolla.

Muutama kuva, jotka otin ennen ratsastusta:Aamupäivällä oli ollut plussakeli, ja tarhasta haettaessa parissa jalassa oli kivat korot...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!