maanantai 25. marraskuuta 2013

33. Suloisuuksia

Moikka.

Viikko on jo vierähtänyt edellisestä postauksesta! Oltiin tosiaan torstaista sunnuntaihin Mikkelissä Villen perheen luona, ja tutustuin pieneen riiviökoiranpentu-Lucaan. Valloittava tapaus, varsinainen vintiö! Luca on keskikokoinen villakoira, rohkea ja vilkas poitsu joka ei yhtään ujostellut. Muutama kuva tässä:


"Minäpäs tämän tästä syön..."

"Isoveli" Jami yrittää näyttää riiviölle kuka on pomo :)Lunta! Ei oikeen meinannu mun macro-objektiivi pysyä mukana pennun vauhdissa,
tarkennus jossain tuolla takajalkojen tienoilla :D
Sitten vielä video Aadasta ja Charliesta viime keskiviikolta. Ostin niille uuden aktivointipallon, koska vanhat on niin helppoja, että varsinkin Aada saa ne tyhjennettyä parissa minuutissa. Uusi pallo on koirille tarkoitettu, kuten toinen vanhoistakin palloista, mutta isompi ja enemmän väliseiniä sisältävä. Silti Aada saa sen tyhjennettyä melkein yhtä nopeasti... Pitäis vissiin pienentää ulostuloaukkoa. Rajasin videon kuvaamista varten alueen, ettei pallot karkais jatkuvasti jonnekin koloihin, mutta pikku-Aadaa palloineen ei noin onnettomat aitaviritelmät pitele. ;)


Aada pelas pallopelejä niin ahkerasti, että illalla uni maittoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!