maanantai 18. marraskuuta 2013

32. Villi ja vapaa Zola

Päätin tänään irtojuoksuttaa Zolan ennen ratsastusta. Sillä oli ollut eilen vapaapäivä, joten senkin puolesta ajatus oli ihan hyvä, mutta olisin luultavasti joka tapauksessa irtojuoksuttanut. Tytsy hoiti homman aikalailla omatoimisesti ja veti siis muutamat hyvät spurtit joiden välissä sen piti aina käydä aidan luona jotain tutkiskelemassa. Pohja oli vähän kova, joten kauhean kauaa en antanut tamman revitellä, ja toisaalta se itsekin tuli mun luokse sen oloisena, että "eiköhän tää ollut tässä". :D

Kävin laittamassa Zompulle satulan ja itselle ratsastuskamat päälle ja suuntasin kentälle. No, kenttä tuntui rapsakoituneen siinä pienessä ajassa jo niin paljon, ettei huvittanut jäädä siihen köpsyttelemään. Lähdettiin siis maastoon. Maastoreititkin oli aika kovia, mutta muutama ravipätkä pystyttiin ottamaan pehmeämmillä osuuksilla. Virtaa olis tytsyssä ollut kovasti, harmi ettei nyt päästy kunnon treenin makuun. Josko huomenna sitten. Kun on vesisadetta luvattu niin ehkä se kentän pohja vähän pehmenee. 

Tähän nyt jokunen kuva Zompun tän päivän irtokiidoista. Lisää kuvia kuvasivuillani. (Ja jos google+ näyttää taas kansiosta vain muutaman kuvan, niin klikkaa kansion vas. ylälaidasta "kaikki kuvat.")Ehti se tyttö vähän poseeratakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!