maanantai 11. marraskuuta 2013

29. Erinäistä puuhastelua

Morjensta.

Edellisen postauksen jälkeen oon käynyt mm. Lamkon (Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta) järjestämän lajikokeiluviikon puittessa megazonessa sekä hohtokeilaamassa. Viikonloppuna kävin äitin, Jerryn ja kanien kanssa Joutsassa mummolassa. 

Tänään menin tallille ajatuksena tehdä hikitreeni kentällä. Tallikaveri houkutteli kuitenkin mukaansa maastoon, ja suuntasimmekin poikkeuksellisesti "ison tien" toiselle puolelle ja kiertelimme metsäautoteitä pitkin 8,5 kilometrin lenkin. Aikaa kului noin tunti ja vartti, ja mentiinkin lähinnä kävellen, joskin jokunen rauhallinen pätkä ravaillenkin. Reitti oli mulle ja Zolalle ihan uusi, sillä toistaiseksi ollaan pysytelty tallin omilla, autottomilla maastoreiteillä. Maisemanvaihto oli kyllä mukavaa! Zolaa ihmetytti vähän oudon näköiset rakennukset sekä esimerkiksi ladon seinässä rapistellen kiipeillyt orava. Fiksuna tyttönä se ei kuitenkaan tee muuta kuin töllöttää korvat pystyssä ihmetyksensä aiheita. Loppulenkistä piti kävellä puolisentoista kilsaa metsikössä ihan ison tien laitaa. Tämä kyseinen iso tie nyt ei mikään valtatie todellakaan ole, mutta kyllä siinä jonkun verran autoja kulkee. Niistä paristakymmenestä autosta, jotka ohi hurahti, tais tasan yks hidastaa hevosten kohdalla, joten siinä kyllä huomasi taas ihmisten ajattelemattomuuden. Onneks oli varmat ratsut alla, Zola ei korvaansa lotkauttanut vaikka ykskin auto viiletti ohi kahdeksaakymppiä, peräkärry perässään ja kärryn päällä läpättävä pressu. Kaikenkaikkiaan hauska maastolenkki todella kauniissa, syksyisen aurinkoisessä metsässä.

Hikitreeni siirtyi nyt sitte huomiselle. Saa nähdä, jaksanko viritellä jonkun kameran kentän laidalle kuvaamaan. Nyt kuitenkin muutama kuva viime päivien tapahtumista.


Pituushyppyharjoitus. Esteen leveys puolisen metriä :D

Pituushyppyä, niiiiin sulonen Aada!

Mummolassa heinänsyöntihommissa.

Jerry tarkkana kuin porkkana.

Matkaajat pötköllään eilen kotiin päästyään.

Aada testasi tänää uudet estetolpat. Vihdoin sain aikaseks väsätä tollaset puiset.

Tän päivän maastolenkiltä. Ihana sää!

Jerry vähän piehtaroi tänään kun kävin kylässä ja päästin sen takapihalle :D

Söpönassu :)

2 kommenttia:

 1. Voi että ku on kivan näköstä maastoa :) Täälläkin oli tänään hieno ilma, muttaarvaa vaan kuka istui
  8.00-18:00 koulussa. -.- Huomenna kanssa kuuteen asti huoh... Ois kiva mennä valoisassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, noi pitkät koulupäivät on kyllä inhottavia, varsinki nyt ku se pimeä tosiaan tulee aikasin... Mulla kyllä alkaa pitkät päivät koulussa olee ohi, tässäkin jaksossa on pisin pvä 9-16. Mut saa nyt nähä millasia työaikoja keväällä harjottelussa tulee :D

   Poista

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!