keskiviikko 6. marraskuuta 2013

28. Aada, toiselta nimeltään Lentokone

Heippodei.

Leikittiin äsken kanien kanssa taas estehyppijöitä. Tai siis Aada leikki. Charlieta ei tänään kiinnostanu estepomput tippaakaan, vaan herra hiihteli mielenosoituksellisesti tiehensä saman tien, kun huomasi mitä mulla oli mielessä. Pikkuneiti Intomieli taasen oli tyypilliseen tapaansa ihan pohjattoman innoissaan pomppimisesta.

Koska me hypitään toistaiseks sisätiloissa, on pystyssä yleensä vaan yksi este jonka hyppyytän edestakaisin kerra tai pari, ja sitten pupu saa palkinnoksi pienen palan porkkanaa. Valjaissa hyppimistä ei olla vielä treenattu, sillä sisällä kaniinit luultavasti vain onnistuis kieputtamaan itsensä hihnoineen kiinni pöydän- tai tuolinjalkoihin, tai muuta vastaavaa. Ehkä sitte ens keväänä alotetaan vähän professionaalimmat estetreenit!

Seuraavaksi jokunen kuva. Otin nämä nyt siis kaukolaukasimen avulla, ja siksi tarkennus onkin aikalailla päin peetä. Oli pakko ottaa kuvat manuaalitarkennuksella, koska automaatilla ei objektiivi ehdi millään mukaan vaan ottaa kuvan suunnilleen viis sekuntia myöhässä, jos ollenkaan. Manuaalitarkennuksessa taas on sitten just se ongelma, että sehän tietenkin tarkentaa koko ajan samaan kohtaan, eli siihen mihin olen sen "asentanut" tarkentamaan. Olis pitänyt säätää tarkennus vähän paremmin esteen eteen, mutta näillä mennään nyt tällä kertaa, ja kyllähän noista nyt pupun sentään tunnistaa. :)


43cm este oli vielä tänään Aaduskalle vähän liikaa. :)Lentokone!


"Minä tahdon ne viimesetkin porkkananpalat!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!