perjantai 1. marraskuuta 2013

26. Koulukiemuroita iltahämärissä

Heissan.

Tosiaan sain tänään Villen mukaan tallille kuvaamaan ja auttelemaan. Ratsastuksen aikana laskeutui illan pimeys, joten kuvat on aika hämäriä. Jotain niistä kuitenkin näkee! Ville kuvasi lähes pelkästään videota, koska siitä tulee paljon valoisampaa kuin kuvista samoilla asetuksilla. 

Zola oli ihan jees, jonkun verran jäykkä edelleen varsinkin oikeaan kierrokseen, mutta taipui kuitenkin pääosin ihan hyvin. Eilen tytsy oli hypännyt esteitä omistajansa kanssa, ja se kyllä näkyi tänään alkuvauhdikkuutena. Ratsastin yli puolet ajasta ilman jalustimia, koska halusin, että istun oikeasti syvällä satulassa, enkä keiku jalustimien varassa jatkuvasti jos Zola kiihdyttelee. 

Tein ravissa temponvaihteluja kahdeksikolla ja ympyrällä. Vasempaan kierrokseen saatiin oikeasti tosi kivoja pätkiä: Zomppu malttoi kuunnella, oli tahdikas ja ajoittain oikeinkin rento. Oikealle taas jäykkyyden takia ponski oli huomattavasti nihkeämpi ja yritti kompensoida kaikkea vauhdin lisäämisellä. Ilman jalustimia ratsastaessani pystyin kuitenkin ehkäisemään kaahailua ihan hyvin, koska takapuoli pysyi penkissä ja muistin käyttää niitä vatsalihaksia mistä aina paasaan. 

Kivaa, kun alkaa taas pikkuhiljaa treenailut sujua. Zola tosiaan hierottiin tossa vähän aikaa sitten, ja selkä oli jonkun verran jumissa. Satulaan pitänee kehitellä joku uusi romaaniviritelmä nykyisen edestä kohottavan geelin tilalle, kun on tytsylle taas lihasmassaa tullut lisää ja niin edelleen.

Videolta napsaistuja kuvia.

Tässä vielä takki päällä. Ei kyllä ollu kauaa, kun tuli ihan törkeen kuuma! :DHuomenna on tiedossa maastoilua Zompulan kanssa. Jos onnistun virittelemään "köyhän-naisen-kypäräkamerani", eli puhelimen käsivarsinauhaan kuvaamaan videota maastolenkiltä, saattaa jotain matskua olla tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!