maanantai 7. lokakuuta 2013

17. Uusi ulkoasu ja jänisten kuvia

Iltaa.

Taas venähti pikkusen pitkään ulkoasun kanssa, mutta nyt sain sen sentään suht valmiiksi. Bannerin reunat kaipaa vielä vähän hiomista, mutta tuo saa nyt hetken välttää. :D Onko mielipiteitä ulkoasusta?

Viime aikoina on ollut vähän kuvapainotteisia nää mun postaukset, ja niin tulee tämäkin olemaan. Tällä kertaa tähtinä pienet pitkäkorvaiset riiviöt Charmu ja Aadustus. Ne pääsi tossa perjantaina äitin aidatulle rivitalopihalle pomppimaan. Ne ulkoili siellä tosi paljon kesällä, esim. kun olin äitin luona yökylässä niin kanit sai yleensä koko meijän valveillaoloajan kulkea vapaasti sisään ja ulos. Paitsi tietty jos lähettiin johonkin silleen että kanit jäi keskenään, sillon ne toki laitettiin sisälle. Oon nyt tässä syksylläki yrittäny käyttää noita mahollisimman usein äidillä ulkoilemassa, kun siinä ne saa niin hyvin liikuntaa, ja onhan niillä aina myös superhauskaa (ja herkkuja lähes silmänkantamattomiin).


Aamupuurolla. Oon antanut pupuille nyt aamuisin kaurapuuroa. Charliella on taipumusta ummetukseen,
joten ajattelin että puuro olisi hyväksi sen vatsalle. Hyvin maistuu molemmille!

Aada.

Charlie. Tarkennus ei (taaskaan!) ehtinyt mukaan kanin vauhtiin, mutta pakkohan tää on silti julkaista :DCharmu yrittää näyttää kiltiltä ja viattomalta.

Aada pinkoo.Rakentelin pupskeille liimalevystä mökin, ja nyt on oikeassa kämmenessä vesikello ruuvimeisselin liikakäytöstä johtuen... Tällä insinöörillä ei selvästi oo lahjoja rakennuspuolelle (onneks ympäristöteknologian inssillä ei tarvikaan olla), kun en älynnyt ottaa suunnitteluvaiheessa levyn paksuutta huomioon ja sahasin kattopalan samankokoiseksi lattian kanssa. Kattoa oli sitte jatkettava ylijäämäpalalla, jotta sen sai kiinnitettyä tukevasti seinien päälle. Ja ennen kuin kukaan ehtii huolestua, katon palasia ei ole kiinnitetty toisiinsa pelkällä liimalla, vaan alla on neljä teräksistä sidoslevyä tukemassa rakennelmaa. :D

Ensimmäinen testikäyttö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!