keskiviikko 11. syyskuuta 2013

2. Aika tavallinen päivä

Helou!

Tänää olin ensin koulussa yhdeksästä melkein neljään. Pyöräilin hiki hatussa kotiin, jossa lepertelin vähän pupuille, keitin kahvit koska päätä särki kun en ollut juonut aamukahvia, vaihdoin vaatteet ja suuntasin Primeran keulan kohti tallia. Mun kotoa on siis tallille matkaa reilu parikymmentä kilsaa. 

Tallille mennessäni en vielä ollu päättänyt, väännänkö koulua kentällä vai lähdenkö maastoon. Saatiin sitten mahdollisuus lähteä maastoilemaan kaverin kanssa, ja päädyin siihen vaihtoehtoon. Tehtiin noin tunnin lenkki lähinnä kävellen. Yksi pitkä, rauhallinen ravipätkä otettiin hiittisuoralla, jonka jälkeen käveltiin ympäri sänkipeltoa. Zola käppäili korvat pystyssä, täynnä tarmoa tapansa mukaan. :) Tallin kissanpentu on löytäny turvallisen nukkumapaikan
pöydällä olevasta vanhasta lihalaatikosta  :3

Maisemankatseluhetki matkalla laitsalta tallille.


Meen tallille tällä viikolla vielä lauantaina ja sunnuntaina. Jos saan Villen (mun poikaystävä) mukaan tallille jompana kumpana päivänä, ajattelin hypätä vähän Zompun kanssa. 

Kun tulin tallilta kotiin, oli vastassa kaks innostunutta (ja ah-niin-nälkäistä-kun-ei-oo-saatu-ruokaa-ainakaan-viikkoon) -pupua:
Yritän joku päivä saada videon siitä kun noi hyörii ihan hulluna ennen aamuruuan antamista. Charlie on myös päättäny valloittaa uusia alueita. Aiemmin puput ei päässeet ton lipaston päälle kun siinä oli niin paljon tavaraa, mutta siivouksen yhteydessä lipaston päälle tuli tilaa ja Kaali käytti heti tilaisuuden hyväkseen:Itsestään ja saavutuksistaan ylpeä maailmanvalloittaja muikeena :D


Huomenna olis tarkoitus lähteä Jokimaalle kuvaamaan Toto5-raveja. Tulikin itse asiassa jo etukäteen sähköpostiin kysely yhdeltä hevosenomistajalta, jolle olin aikaisemmin ravikuvia lähettänyt, että olenko menossa kuvaamaan kun hänellä olisi toinen hevonen huomenna juoksemassa. Jos ei kaatamalla sada vettä niin menen, nyt kun on vielä suhteellisen lämmintä ettei ihan jäädy pystyyn siellä radan laidalla. Parhaita otoksia ilmestynee tännekin sitten!

Nyt tää sanois et hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät ja palaute on aina tervetullutta, joten rohkeasti kommentoimaan!